foto

Jorge Bosso

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Konspirace v El Escorialu
2005 La Fiesta del Chivo
2004 Sucedió en España
2001 Pasos perdidos, Los
1999 Drsný chlapi (TV film)
Prapor sv. Patrika
1997 Udělej to pro mě
1995 Así en el cielo como en la tierra
Nové ruce ďábla
Smrtící informace
1993 Supernova
1992 Falešná hra (TV film)
Luz negra
1991 Ohromený král
1990 Mujer de tu vida: La mujer lunática, La (TV film)
1989 El Mar y el tiempo
Muž v hnědém obleku (TV film)
1987 Ataque de los pájaros, El
El Lute: camina o revienta
1986 Dragón Rapide
1985 Los Paraísos perdidos
Marbella, un golpe de cinco estrellas
Maso a krev
Vieja música, La
1984 Serpiente de mar
1983 Hundra
1982 Asesinato en el Comité Central
Leyenda del tambor, La
1981 Tajemství ostrova příšer
1978 The Stud

TV seriály

2007 La que se avecina (TV seriál)
2005 Obsesión (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1992 Tango (TV seriál)
1991 Roi Mystère, Le (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1986 La comedia dramática española (TV seriál)
Tristeza de amor (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
Zahrada Venušina (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1977 Other One, The (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky