foto

Francisco Olmo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kenau: Bojovnice z Harlemu
2013 La fotógrafa
Presentimientos
2010 Všechno, co chceš
2009 El cónsul de Sodoma
2008 Ženich pro Jasmínu
2007 Královská hra
2003 Pasión singular, Una
2002 Bahía mágica
2001 Tiempos de azúcar
2000 Aunque tú no lo sepas
1995 Dile a Laura que la quiero
1985 Luces de bohemia
1979 Buscón, El

TV seriály

2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
2014 Ciega a citas (TV seriál)
2011 Chapadla korupce (TV seriál)
Generál (E07)
2010 Trpké víno (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
Hay alguien ahí (TV seriál)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Lobos (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Querido maestro (TV seriál)
1995 Día que me quieras, El (TV seriál)
Mar de dudas (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
Lleno, por favor (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1983 Zahrada Venušina (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky