foto

Måns Nathanaelson

  • nar. 18.9.1976 (44 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vi finns kvar
2013 Fjällbackamorden: Vänner för livet (TV film)
Zločiny z vášně: Štědrý večer nastal (TV film)
2009 Scener ur ett kändisskap
Zářící hvězdy
2006 Desmond & träskpatraskfällan
Frostbiten
2005 Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala
2004 Desmonds trashade äppelträd
Mongolpiparen

TV seriály

2020 Spooky's (TV seriál)
2019 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2018 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Ďáblův advokát (S06E04)
Neúmyslná vražda (S06E03)
Na tenkém ledě (S06E02)
další epizody (4)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
Jävla klåpare (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Osudný den (S05E08)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
Smrt v ohni (S05E06)
další epizody (4)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vražda v nemocnici (S05E04)
Smrt v lese (S05E03)
Rodinná záležitost (S05E02)
další epizody (4)
2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Domen (S02E10)
Vid vägskälet (S02E09)
Befriaren (S02E08)
další epizody (5)
2013 Skuteční lidé (TV seriál)
Familjebanden (S02E05)
Tjuven (S02E04)
Uppvaknandet (S02E03)
další epizody (5)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
The Code (S01E10)
Make Haste (S01E08)
Sly Leo (S01E06)
další epizody (7)
2010 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2009 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
V oku bouře (S04E01)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
I Guds namn (S03E08)
Det tysta skriket (S03E07)
Den svaga länken (S03E06)
další epizody (4)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
Gamen (S03E03)
Flickan i jordkällaren (S03E02)
další epizody (4)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1997 Vita lögner (TV seriál)
1996 En fyra för tre (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky