foto

Jasuo Tanami

  • nar. 12.12.1933
  • zem. 21.3.2000 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Warau Salesman
1987 Sicilian Connection
1984 Tropical Mystery: seishun kyowakoku
1983 Patalliro! Stardust keikaku
1981 Grick no bóken
Kaettekita wakadaišó
Seishun grafiti: Sunîkâ burûsu
Sukkari... sono ki de!
1976 Gekitocu! Wakadaišó
1975 Ganbare! Wakadaišó
1974 Isoge! Wakamono: Tomorrow Never Waits
Kigeki: Damaši no džingi
1973 Malý dobrodruh
1972 Kigeki: Dorobó daikazoku – Tenka o toru
Nidži o watatte
1971 Damasarete moraimasu
Nippon iči no shock otoko
1970 Bravo! Wakadaišó
Crazy no nagurikomi šimizu minato
Hirahira šain Júhi-kun
Nippon ichi no warunori otoko
Nippon iči no jakuza otoko
Ore no sora da ze! Wakadaišó
1969 Crazy no bučamukure daihakken
Crazy no daibakuhacu
Freshman wakadaišó
Kiki kaikai: Ore wa dare da?!
Koi no kisecu
New Zeland no wakadaišó
Nippon iči no danzecu otoko
The Tigers: Hi! London
1968 Akutó šain júkjóden
Bonta no kekkon ya
Crazy Mexiko daisakusen
Hanayahanaru shôtai
Kamo to negi
Kúsó tengoku
Onsen guerrilla: Daišogeki
Rio no wakadaišó
Shôwa genroku harenchi bushi
1967 Crazy da jo: Tenkamuteki
Crazy no kaitó Zivaco
Crazy ógon sakusen
Go! Go! Wakadaišó
Let's Go! Kôkô Lemon Musume
Let's go! Wakadaišó
Minami taiheijó no wakadaišó
Nani wa naku tomo zen'in shûgô!!
Nippon ichi no otoko no naka no otoko
1966 Alps no wakadaišó
Crazy da jo: Kisótengai
Crazy daisakusen
Dža dža umanaraši
1965 Daibóken
Ereki no wakadaišó
Umi no wakadaišó
1964 Hibari, Čiemi, Izumi: Sannin joreba
1963 Crazy sakusen: Kutabare! Musekinin
Hawai no wakadaišó
Roppongi no joru: Aišite aišite
1962 Ginza no wakadaišó
Nihon iči no wakadaišó
Nippon musekinin džidai
Nippon musekinin jaró
Wakai kisecu
1961 B.G. monogatari: nijusai no nikki
Daigaku no wakadaišó
Onna kazoku

TV seriály

1991 Anime Himicu no hanazono (TV seriál)
1977 Kareinaru keidži (TV seriál)
1968 Kenkataró (TV seriál)
1965 Seišun to wa nanda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky