foto

Micuru Madžima

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Nidži o watatte
1968 Noc racka

TV seriály

1986 Ginga: Nagareboši Gin (TV seriál)
1983 Ai Shite Night (TV seriál)
Aishite Knight (TV seriál)
1982 The kaboča Wine (TV seriál)
1981 Meiken Jolie (TV seriál)
1980 Curikiči Sanpei (TV seriál)
1979 Animation Kikó Marco Polo no bóken (TV seriál)
1977 Jakjúkjó no uta (TV seriál)
Čó Supercar Gattiger (TV seriál)
1975 Ganba no bóken (TV seriál)
Getter robo G (TV seriál)
UFO Robo Grendizer (TV seriál)
1973 Ace o nerae! (TV seriál)
Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Doraemon (TV seriál)
1972 Wild 7 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace