foto

Mario Gas

  • nar. 15.2.1947 (74 let)
    Montevideo, Uruguay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La vampira de Barcelona
2019 Occidente
2017 Ternura y la tercera persona
2013 Descalç sobre la terra vermella (TV film)
2006 Coronel Macià, El
2004 Děvka a velryba
2002 Smoking Room
2000 Adela
1999 Amic/Amat
1996 Gala 100 años del cine español (TV film)
1992 Largo invierno, El
1991 Chatarra
1990 La mujer de tu vida: La mujer feliz (TV film)
1989 Días del cometa, Los
1988 L'amor és estrany
1987 Al acecho
Barrios altos
Slast ze zabíjení
1986 Delirios de amor
1985 Huella del crimen: El caso del cadáver descuartizado, La (TV film)
1981 Krypta
1978 Bilbao
1977 Cambio de sexo
1976 Iconockaut
Largas vacaciones del 36, Las
Nueva Marilyn, La
1972 Uomo avvisato mezzo ammazzato... Parola di Spirito Santo
1971 Hombre oculto, El
1970 Larga agonía de los peces, La
1968 Sexperiencias
1955 Los agentes del quinto grupo

TV seriály

2016 Nit i dia (TV seriál)
2012 Isabel (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1989 Delirios de amor (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1986 La voz humana (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1978 Històries obertes (TV seriál)
1976 La saga de los Rius (TV seriál)
Teatro Club (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Dokumentární

2020 Incendios. Más allá del teatro
2017 Tramoyistas. La magia del teatro
2016 Dia i nit, l'altra cara de Nit i dia (TV film)
2004 Miradas 2 (TV seriál)
1980 Numax presenta...

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1998 El pianista
1996 Gala 100 años del cine español (TV film)

Host

TV pořady

2012 IV Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català (TV pořad)
2005 VIII premios Max de las artes escénicas (TV pořad)
XIX premios Goya (TV pořad)
2000 III premios Max de las artes escénicas (TV pořad)
XIV premios Goya (TV pořad)
1998 XII premios Goya (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky