foto

Walter Vidarte

  • nar. 18.7.1931
    Montevideo, Uruguay
  • zem. 29.10.2011 (80 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Noc slunečnic
1998 El pianista
1997 Nel profondo paese straniero
1995 Antártida
1993 Mi hermano del alma
Střílej!
Tres palabras
1991 Chatarra
Fuente de la edad, La
Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
Taberna fantástica, La
Tramontana
1989 El acto
1987 Amor de ahora, El
Slast ze zabíjení
1986 Delirios de amor
Rey y la reina, El (TV film)
Romanza final (Gayarre)
1984 Akelarre
Conquista de Albania, La
Fuego eterno
Todo va mal (TV film)
1983 1919, Kronika úsvitu
1982 Juanita la Larga (TV film)
Octubre, 12
Sonata de estío (TV film)
1981 Cuentos para una escapada
1980 El hombre de moda
Sus años dorados
Tierra de rastrojos
Tú estás loco Briones
1978 Avisa a Curro Jiménez
Las truchas
Tobi
Venus de fuego
1977 Klub sebevrahů (TV film)
1974 Golpes bajos, Los
Quebracho
Tregua, La
1973 Operación masacre
1971 Habilitado, El
Santos Vega
Y qué patatín y qué patatán
1969 Prodavač v železářství
Quiero llenarme de ti
1968 Martín Fierro
1966 Una máscara para Ana
1965 Hipócritas, Los
Nadie oyó gritar a Cecilio Fuentes
Orden de matar
1964 Circe
Evadidos, Los
1963 Los venerables todos
1962 Hombre de la esquina rosada
1961 Alias Gardelito
El romance de un gaucho
1960 La patota
Luna Park
Obras maestras del terror
1959 Gringalet
1958 Procesado 1040

TV seriály

2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál) - herec, a.z.
1999 Pepe Carvalho (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1989 Delirios de amor (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1986 Tristeza de amor (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1981 Gozos y las sombras, Los (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1979 Escrito en América (TV seriál)
1978 Juglar y la reina, El (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky