foto

Helio Pedregal

  • nar. 21.9.1949 (69 let)
    Oviedo, Asturias, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mejor de Eva, Lo
2006 Faltas Leves
2005 Callasová a Onassis (TV film)
2004 Demonios de corta vista
2003 Noviembre
2002 Mluv s ní
2001 Silencio roto
1995 Leyenda de Balthasar el Castrado, La
1994 Amor propio
Pasión turca, La
1993 El joven Picasso (TV film)
1992 Demasiado corazón
Después del sueño
1991 Una mujer bajo la lluvia
1978 Sedm lednových dnů
1977 Víkend

TV seriály

2017 Traición (TV seriál)
2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
2014 Víctor Ros (TV seriál)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
Historias robadas (TV seriál)
Imperium (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
2004 Los 80 (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

1994 Amor propio

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace