foto

Adrián Lamana

  • nar. 16.1.1990 (29 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ali
2011 Beze slov
Desayuno, El
Kapitán Trueno a Svatý grál
2001 Devil

TV seriály

2015 Seis hermanas (TV seriál)
2013 Familia (TV seriál)
2012 Frágiles (TV seriál)
2011 Isabel (TV seriál)
2010 Supercharly (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky