foto

Džun Tazaki

  • nar. 28.8.1913
    Aomori, Japonsko
  • zem. 18.10.1985 (72 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Kaettekita wakadaišó
1970 Botan to rjú
Mrtvou nebo živou
Nippon iči no jakuza otoko
1969 Kiki kaikai: Ore wa dare da?!
1968 Kaidžú sóšingeki
Kúsó tengoku
Wakamono jo čósen sejo
Wasureru mono ka
1967 Abaširi Bangaiči: Ketto reika sandžúdo
Boččan šain: Seišun wa ore no mono da!
Crazy da jo: Tenkamuteki
Kokusai himicu keisacu: Zettai zecumei
1966 Abaširi Bangaiči: Kója no taikecu
Crazy no musekinin Šimizu Minato
Frankenstein no kaidžú: Sanda tai Gailah
Godzilla, Ebira, Mosura: Nankai no daikettó
1965 Baka to hasami
Bangkok no joru
Godzilla - Útok z neznáma
1964 Garakuta
Hadaka no džújaku
Hana no Óedo no musekinin
Hibari, Čiemi, Izumi: Sannin joreba
Kjó mo ware ózora ni nari
Mothra tai Godzilla
Učú daikaidžú Dogora
Ware hitocubu no mugi naredo
1963 Daitózoku
Hiken
Jódžinbó ičiba
Kaitei gunkan
Nippon iči no iro otoko
Norainu sakusen
Čintao jósai bakugeki meirei
Šingo nidžúban šóbu: Kankecuhen
1962 Ankokugai no kiba
Hoero dacugokušú
Nippon musekinin džidai
Sanbjaku rokudžú goja
Ówarai Džiročó ikka: Sanšita nitei kendžú
1961 "Nendo no omen" jori: Káčan
Ankokugai gekimecu meirei
Aoi jogiri no čósendžó
Džigoku no kjóen
Kurenai no umi
Zenigata Heidži torimono hikae: Joru no enmadžó
Zoku Džiročó-šačó to Išimacu-šain
1960 Ankokugai no taikecu
Gentaróbune
Osai Kenzó: Mojuru koigusa
Otoko tai otoko
Sunae džubaku
1959 Edo no akutaró
Fúrai monogatari: Ninkjóhen
Hebihime sama
Jamada Nagamasa: Ódža no ken
Koi jamahiko
Kógan no mišši
Onna to kaizoku
Seki no jatappe
Óabare happjaku jačó
1958 Angkor Wat monogatari: Ucukušiki aišú
Benten kozó
Iga no suigecu
Ningjo šóten
Ničiren to móko daišúrai
Okon no hacukoi: Hanajome šičihenge
Onnazamurai tadaima sandžó
Wakagimi senrjógasa
Zenigata Heidži torimono hikae: Jukionna no ašiato
Šimizu minato no meibucu otoko: Enšúmori no Išimacu
1957 Araši no naka no otoko
Fúun kjú nari Ósakadžó: Sanada džújúši sóšingun
Haruka naru otoko
Ippongatana dohjó iri
Kjófu no dankon
Ótoridžo hanajome
Šukudžo Jowake o wataru
1956 Cukigata Hanpeita: Hana no maki – Araši no maki
Eikó to bakusó'ó
Gunšin Jamamoto gensui to rengó kantai
Kaikecu šuraó
Tójama no Kin-san torimonohikae: Kage ni ita otoko
Šačó santóhei
Šúdžinsen
1955 Akagi no či macuri
Džúdó ruten
Geró no kubi
Koi tengu
Kuroobi musó
Meidži ičidai onna
Meigecu Satarógasa
Nagadosu daimjó
Nonki saiban
Wakódo no utagoe
1954 Džiročó sangokuši: Daihačibu – Kaidó iči no abarenbó
Džiročó sangokuši: Daikjúbu – Kódžin'jama
Džiročó sangokuši: Daišicibu hacu iwai Šimizukó
Gan-čan sensei gjódžóki: Šodžo gassen
Gohiiki Rokkasen: Suttobi otoko
Jakuzabajaši
Koremura daikiči
Ucukušiki taka
1953 Daibosacu tóge: Daisanbu – Rjúdžin no maki, Ai no jama no maki
Džiročó sangokuši: Daigobu nagurikomi kóšúdži
Džiročó sangokuši: Džiročó hacutabi
Džiročó sangokuši: Džiročó to Išimacu
Džiročó sangokuši: Seizoroi Šimizu minato
Džiročó sangokuši: Tabigarasu Džiročó ikka
Haresugata: Izu no Sataró
Kinsei meišóbu monogatari: Hana no kódókan
Koibitotači no iru mači
Suttobi senrjótabi
1952 Džiročó sangokuši: Džiročó uridasu
Hadaka daimjó: Kóhen
Kessen Takada no baba
Okuni to Gohei
Rakka no mai
Zoku Čakkari fudžin to ukkari fudžin
Čakkari fudžin to ukkari fudžin
Šimizu no Džiročó den
1951 Kaizokusen
Kankecu Sasaki Kodžiró
Kógen no eki jo sajónara
Ojaoja džinsei
Sasurai no kóro
Sono hito no na wa ienai
Wakasamazamurai torimonočó: Noroi no ningjóši
1950 Joru no hibotan
Kimi to iku amerika kóro
Tókjó no mon

TV seriály

1980 Ken-čan, Čako-čan (TV seriál)
1964 Ako róši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky