foto

Lluís Marco

  • nar. 1946
    Badalona, Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der Barcelona-Krimi: Tod aus der Tiefe (TV film)
Der Barcelona-Krimi: Über Wasser halten (TV film)
2015 Transeúntes
2014 Asmodexia
Difuminado
2012 Ali
2011 17 hodin
Němý hlas
2010 L'edèn (TV film)
Vida empieza hoy, La
2009 Malý Indi
2004 Maigret: La trappola (TV film)
2003 Ilegal
2002 Můj dům je tvůj dům
Temps afegit (TV film)
2000 Nosotras
1998 A tiro limpio
1997 Nemůžeš mít všechno
Primera jugada (TV film)
1995 Gimlet
Laia, el regal d'aniversari (TV film)
1992 Mal de amores
Parc, El
1991 Terranova (TV film)
1961 Goliath contro i giganti

TV seriály

2012 Stamos okupa2 (TV seriál)
2011 Hispania, la leyenda (TV seriál)
2010 Chicas de oro, Las (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2007 MIR (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2002 Mirall trencat (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
Jet Lag (TV seriál)
Temps de silenci (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Pepe Carvalho (TV seriál)
1996 Nissaga de poder (TV seriál)
Rosa, punt i a part (TV seriál)
Sitges (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Poble nou (TV seriál)
1993 Vostè mateix (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1985 Galeria oberta (TV seriál)

Dokumentární

2009 Vivir de pie. Las guerras de Cipriano Mera

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky