foto

Nikesh Patel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Artemis Fowl
2017 Halal Daddy
2016 Pád Londýna
2014 Honour
2013 Jadoo

TV seriály

2019 Four Weddings and a Funeral (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Pán času (TV seriál)
Resolution (S11E11)
2016 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Leaving Home (S02E10)
Winner Takes All (S02E09)
The Birthday Party (S02E08)
další epizody (9)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2014 Law & Order: UK (TV seriál)
Flaw (S08E01)
2011 Bedlam (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace