foto

Jake Ryan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Drahokam
2018 Age of Summer
Osmá třída
Psí ostrov
2015 No Letting Go
2013 V nitru Llewyna Davise
2012 Až vyjde měsíc
2011 Stand Up, The
Tajemství starého hotelu
2010 Humdinger

TV seriály

2019 Chad (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Splitting Up Together (TV seriál)
Messy (S02E08)
Glowing Pains (S02E06)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
The Comedians (TV seriál)
2014 Friends of the People (TV seriál)
2013 Suterén (TV seriál)
2011 Ostré jako břitva (TV seriál)
Armageddon (S04E13)
Big Moves (S04E12)
Jerusalem Revisited (S04E11)
další epizody (10)

Host

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky