foto

Jake Ryan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Age of Summer
Eighth Grade
Psí ostrov
2015 No Letting Go
2013 V nitru Llewyna Davise
2012 Až vyjde měsíc
2011 Stand Up, The
Tajemství starého hotelu
2010 Humdinger

TV seriály

2015 The Comedians (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
2014 Friends of the People (TV seriál)
2013 Suterén (TV seriál)

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace