foto

Ricardo Trogi

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 1991
2015 Vidina
2014 1987
2009 1981
2005 Horloge biologique
2002 Dálnice Quebec-Montreal

TV seriály

2015 Le berceau des anges (TV seriál)
2007 Étoiles filantes, Les (TV seriál)
2006 Chambre no 13, La (TV seriál)
2004 Smash (TV seriál)

Dokumentární

1988 Course destination monde, La (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 1991
2014 1987

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace