foto

Lidija Kopina

  • nar. 23.8.1984 (33 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Koridor bessmertija
2016 Viking
2008 Čizkejk
Isčeznovenije (TV film)
2007 Krizis Very (TV film)

TV seriály

2018 Volnaja gramota (TV seriál)
2016 Štrafnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace