foto

Alexandr Čerňavskij

  • nar. 13.2.1982 (39 let)
    Smolensk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
Suchar (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Solnce v podarok (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Advokat (TV seriál)
Dolgaja rasplata (S07E22)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky