foto

John L. Spencer

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Ricky Gervais: Humanity (TV film)
2016 Frankie Boyle: Hurt Like You've Never Been Loved (TV film)
1994 Paul Merton Live at the Palladium (TV film)

TV seriály

1997 Before They Were Famous (TV seriál)
1995 Fist of Fun (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)

TV pořady

2019 Dame Edna Rules the Waves (TV pořad)
2009 Genius (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky