foto

Naděžda Gorelova

  • nar. 1.4.1974 (45 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Slony mogut igrať v futbol
2012 Avarijnoje sostojanije
2006 Poslednij prikaz generala (TV film)
2000 Balalayka
1998 Na bojkom mestě

TV seriály

2018 Ňaňka (TV seriál)
2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace