foto

Naděžda Gorelova

  • nar. 1.4.1974 (46 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Prostoj karandaš
2018 I sloni mohou hrát fotbal
2012 Avarijnoje sostojanije
2006 Poslednij prikaz generala (TV film)
2000 Balalayka
1998 Na bojkom mestě

TV seriály

2018 Zovi meňa mamoj (TV seriál)
2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky