foto

Naděžda Gorelova

  • nar. 1.4.1974 (45 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2018 I sloni mohou hrát fotbal
2012 Avarijnoje sostojanije
2006 Poslednij prikaz generala (TV film)
2000 Balalayka
1998 Na bojkom mestě

TV seriály

2018 Ňaňka (TV seriál)
2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)

Galerie (8)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky