foto

Taťjana Sergejeva

  • nar. 7.12.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moskovskije tajny. Sjem sesťor (TV film)
2013 12 měsíců
2012 Skazka. Jesť
2010 Karusel (TV film)
2004 Sosed

TV seriály

2018 Dinozavr (TV seriál)
2016 Džinn (TV seriál)
Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Strojka (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Cennyj tovar (S04E06)
2005 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky