foto

Annika Stödberg

  • nar. 18.3.1964 (56 let)
    Ösmo, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Ježíškova rodina - v zemi elfů
Maria Wern - Dit ingen når
Maria Wern - Smutsiga avsikter
2015 Pozdravy ze severu
2014 Pojken med guldbyxorna
2011 Jízdenka do Antibes
Åsa-Nisse - wälkom to Knohult
2006 7 miljonääriä
Göta Kanal 2 - kanalkampen
Když padne soumrak
2004 Hotet
2002 Den osynlige
1999 Sbohem, modrý ptáčku
1997 9 millimeter
1996 Lovci
1992 Ha ett underbart liv

TV seriály

2020 Partisan (TV seriál)
Ashes to Ashes, Dust to Dust (E05)
Missing People (E04)
Jaune du Doubs (E03)
další epizody (5)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Hassel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
The Code (S01E10)
Heritage (S01E09)
Make Haste (S01E08)
další epizody (10)
1995 Svarta skallar och vita nätter (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky