foto

Robert Follin

  • nar. 11.6.1971 (48 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Viking Blood
2018 Zajatci vesmíru
2015 The Blacksmith
2012 Hypnotizér
2011 Za hranicemi
2009 Johan Falk: GSI - Gruppen för särskilda insatser
2008 Ledová smrt II

TV seriály

2017 Alex (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Hassel (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Vikingové (TV seriál)
Jól (S04E04)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Festen kan börja (E01)
Mammon (TV seriál)
Sestup (S01E03)
Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Tusenbröder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace