foto

Garret Elkins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 LEGO® Ninjago® film
2015 Anomalisa
Hell & Back
2008 Robot Chicken: Star Wars Episode II (TV film)

TV seriály

2014 Zpátky do školy (TV seriál)
Jeffův narozeninový sen (S05E11)
2012 TripTank (TV seriál)
2010 Mary Shelley's Frankenhole (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Abedovy nezvladatelné Vánoce (S02E11)
2005 Moral Orel (TV seriál)
2001 Robot Chicken (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace