foto

Cliff Gould

  • nar. 21.9.1927
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 19.10.2013 (86 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1981 Death Ray 2000 (TV film)

TV seriály

1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1984 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Dead Ringer (S01E15)
1982 The Devlin Connection (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Death Ray 2000 (TV film)
1977 Winner Take All (TV film)
1976 Killer Who Wouldn't Die, The (TV film)
1973 Hunter (TV film)
1972 Night of Terror (TV film)
1970 Macho Callahan
1969 Krakatoa, na východ od Jávy

TV seriály

1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Kay O'Brien (TV seriál)
1983 Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 The Devlin Connection (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace