foto

Alfredo Kraus

  • nar. 24.11.1927
    Las Palmas, Canarias, Španělsko
  • zem. 10.9.1999 (71 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Lazos (TV film)
1989 Faust (TV film)
1980 Lucrezia Borgia (TV film)
1973 Ch. Gounod: Faust a Markéta (TV film)
1962 Encontra a Mallorca
1960 Vagabundo y la estrella, El
1959 Gayarre

Host

TV pořady

1977 Live from the Metropolitan Opera (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky