foto

Antonio Negret

  • nar. 13.2.1982 (35 let)
    Bogota, Kolumbie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Extrémní rychlost
2012 Tranzit
2011 Seconds Apart
2007 Cesta do temnoty

TV seriály

2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Camelot/3000 (S02E12)
MacGyver (TV seriál)
Ruler (S01E17)
Tým Škorpion (TV seriál)
Rock Block (S03E21)
2016 Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
White Knights (S01E04)
The Flash (TV seriál)
The Race of His Life (S02E23)
The 100 (TV seriál)
Ye Who Enter Here (S03E03)
2015 Arrow (TV seriál)
Lost Souls (S04E06)
Pád (S03E20)
Forever (TV seriál)
Social Engineering (E17)
2014 The 100 (TV seriál)
Long Into an Abyss (S02E07)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Cesta do temnoty

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace