foto

Antonio Negret

  • nar. 13.2.1982 (37 let)
    Bogota, Kolumbie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Extrémní rychlost
2012 Tranzit
2011 Seconds Apart
2007 Cesta do temnoty

TV seriály

2019 L.A.'s Finest (TV seriál)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Six Paintings, One Frame (E04)
MacGyver (TV seriál)
Riley + Airplane (S02E18)
Supergirl (TV seriál)
Call to Action (S04E06)
Shelter from the Storm (S03E18)
The 100 (TV seriál)
How We Get To Peace (S05E08)
Bylo, nebylo (TV seriál)
The Girl in the Tower (S07E14)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Mimiki ke kai, ahuwale ka papa leho (S09E03)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Camelot/3000 (S02E12)
MacGyver (TV seriál)
Ruler (S01E17)
Tým Škorpion (TV seriál)
It's Raining Men (O'War) (S04E09)
Rock Block (S03E21)
Arrow (TV seriál)
Promises Kept (S06E06)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Informátoři v ohrožení (S08E04)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
White Knights (S01E04)
The 100 (TV seriál)
Ye Who Enter Here (S03E03)
The Flash (TV seriál)
The Race of His Life (S02E23)
Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
2015 Forever (TV seriál)
Social Engineering (E17)
Arrow (TV seriál)
Lost Souls (S04E06)
Pád (S03E20)
2014 The 100 (TV seriál)
Long Into an Abyss (S02E07)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Cesta do temnoty

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace