foto

Alexej Solodov

  • nar. 26.2.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Prozrenije
2011 8 časov
2009 Možno, ja budu zvať těbja mamoj?
Vidrimasgor, ili Istorija mojego kosmosa
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
2003 Ně dělajtě biskvity v plochom nastrojenii

TV seriály

2017 Akvatorija (TV seriál)
Dněvnik ubijcy (E39)
Sladkaja žizň (E34)
Šikarnyj večer (E30)
další epizody (12)
2015 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S03E16)
Strojka veka (S03E15)
Kontrabandnyj tovar (S03E14)
další epizody (16)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Krajnij čas (S02E04)
Labirint (S02E03)
Podšefnaja (S02E02)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tolko raz v godu (S14E08)
Familnyje cennosti (S14E07)
Smerť v otěle (S14E06)
další epizody (8)
2013 Kovboj (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Glavnyj podozrevajemyj (S13E40)
Spravedlivosti radi (S13E39)
Žertva ljubvi (S13E38)
další epizody (28)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň do zarplaty (S11E15)
Kladoiskatěli (S11E14)
Vostočnaja kuchňa (S10E26)
další epizody (4)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo na million (S10E20)
Potrošitěli (S10E17)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kriminalnyje ljubovniki (S09E04)
2007 Katěrina (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2011 8 časov

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky