foto

Richard Forsgren

  • nar. 21.12.1973 (46 let)
    Stora Lundby, Älvsborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Uppsalakidnappningen
2016 I kungens skugga (TV film)
Vážná hra
2014 Tillbaka till Bromma
2012 Arne Dahl: Velké vody (TV film)
2009 Så olika
2006 Chiuhuahua
1996 Ptačí klec

TV seriály

2019 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Oönskad: Del 2 (E02)
Oönskad: Del 1 (E01)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
Jordskott (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Finaste familjen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Rodinná záležitost (S05E02)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
1965-1966 (E01)
2005 Kvalster (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky