foto

Béla Paudits

  • nar. 19.8.1949 (70 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Az utolsó blues
2001 Hamvadó cigarettavég
1999 Egérút
1992 Nem válok el! (TV film)
Rágalom iskolája
1991 Az utolsó nyáron
1985 Harminchárom névtelen levél (TV film)
1982 Humorista a mennyországban (TV film)
Három szabó legények
1981 Dočasný ráj
Pohádkový princ Lala (TV film)
1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)
1978 A Zebegényiek (TV film)
A televízió a zene otthona
Bodnárné (TV film)
1976 A méla Tempefői (TV film)
Boty dolů (TV film)
1974 Krémes (TV film)
Medik (TV film)
Synové ohně
1973 Hasonmás (TV film)
1972 Gyilkosság a Maxime utcában (TV film)
1970 Csak egy telefon
Tisztújítás (TV film)

TV seriály

2006 Régimódi történet (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1982 Dániel (TV seriál)
Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
Úszik a csigaház (S02E01)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A kiskirály (S03E02)
1979 Futrinka utca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky