foto

Matt Dallas

  • nar. 21.10.1982 (38 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Matthew Joseph Dallas sa narodil 21. októbra 1982 vo Phoenixe v Arizone. Matt je najstarší zo štyroch bratov. Už od svojich dvanástich rokov sa Matt chcel stať hercom. Po absolvovaní strednej školy, keď mal 18 rokov, sa presťahoval do Los Angeles. Prelom v jeho kariére nastal až po piatich rokov v LA, keď dostal hlavnú Kylea v seriáli Kyle XY (2006).

Matt tiež účinkoval vo filmoch ako Way of the Vampire (2005), Camp Daze (2005), The Indian (2007) a vo filme Babysitter Wanted (2008). Účinkoval tiež v jednej časti seriálu Entourage (2005).

Matt vo svojom voľnom čase chodí do kina, rád kempuje, lyžuje a rád si vyjde von s priateľmi.

Maroš "Tony DiNozzo" Naď

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Daughter's Plan To Kill (TV film)
Phantasmagoria: The Movie
2018 Tell Me Your Name
2017 Alaska Is a Drag
The Mustanger and the Lady
2015 Paradox
Where Are You, Bobby Browning?
2014 1%ERS
The Ghost of Goodnight Lane
2013 Isolated
Life Tracker
2012 Naughty or Nice (TV film)
Odplata Wyatta Earpa
You, Me & The Circus
2011 Hot Dudes with Kittens
2010 In Between Days
Kráska mezi muži (TV film)
Živý nebo mrtvý?
2008 Ďáblovo dítě
2007 The Indian
2006 Living the Dream
Shugar Shank
2005 Camp Slaughter
Cesta upírů: Van Helsing vs. Dracula
Wannabe

TV seriály

2014 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Lights! Camera! No Action! (S03E03)
2013 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Never Ben in Love (S02E08)
New Bonnie vs. Old Ben (S02E04)
There's Something Fitchy Going On (S02E02)
další epizody (4)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Red Ants and Widows (E07)
Bonfire and Betrayal (E06)
Mooning and Crooning (E05)
další epizody (6)
Kyle XY (TV seriál)
Bringing Down the House (S03E10)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E09)
The Tell-Tale Heart (S03E08)
další epizody (10)
2008 Kyle XY (TV seriál)
I've Had the Time of My Life (S02E23)
Hello... (S02E22)
Grey Matters (S02E21)
další epizody (10)
2007 Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Lockdown (S02E12)
Hands on a Hybrid (S02E11)
další epizody (13)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
Memory Serves (S01E08)
další epizody (10)
2005 Vincentův svět (TV seriál)
Čínská čtvrť (S02E06)

Hudební videoklipy

2009 Katy Perry - Thinking Of You (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2001 The View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce