foto

Matt Dallas

  • nar. 21.10.1982 (36 let)
    Phoenix, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Matthew Joseph Dallas sa narodil 21. októbra 1982 vo Phoenixe v Arizone. Matt je najstarší zo štyroch bratov. Už od svojich dvanástich rokov sa Matt chcel stať hercom. Po absolvovaní strednej školy, keď mal 18 rokov, sa presťahoval do Los Angeles. Prelom v jeho kariére nastal až po piatich rokov v LA, keď dostal hlavnú Kylea v seriáli Kyle XY (2006).

Matt tiež účinkoval vo filmoch ako Way of the Vampire (2005), Camp Daze (2005), The Indian (2007) a vo filme Babysitter Wanted (2008). Účinkoval tiež v jednej časti seriálu Entourage (2005).

Matt vo svojom voľnom čase chodí do kina, rád kempuje, lyžuje a rád si vyjde von s priateľmi.

Anthony "Tony DiNozzo" DiNozzo

Herecká filmografie

Filmy

2019 Phantasmagoria: The Movie
2018 Tell Me Your Name
2017 Alaska Is a Drag
The Mustanger and the Lady
2015 Paradox
Where Are You, Bobby Browning?
2014 1%ERS
The Ghost of Goodnight Lane
Thunder Road
2013 Isolated
Life Tracker
2012 Naughty or Nice (TV film)
Odplata Wyatta Earpa
You, Me & The Circus
2011 Hot Dudes with Kittens
2010 In Between Days
Kráska mezi muži (TV film)
Živý nebo mrtvý?
2008 Ďáblovo dítě
2007 The Indian
2006 Living the Dream
Shugar Shank
2005 Camp Daze
Cesta upírů: Van Helsing vs. Dracula
Wannabe

TV seriály

2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Bringing Down the House (S03E10)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E09)
The Tell-Tale Heart (S03E08)
další epizody (10)
2008 Kyle XY (TV seriál)
I've Had the Time of My Life (S02E23)
Hello... (S02E22)
Grey Matters (S02E21)
další epizody (10)
2007 Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Lockdown (S02E12)
Hands on a Hybrid (S02E11)
další epizody (13)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
Memory Serves (S01E08)
další epizody (10)
2005 Vincentův svět (TV seriál)
Čínská čtvrť (S02E06)

TV pořady

2001 The View (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace