foto

Ayten Uncuoğlu

  • nar. 24.5.1946 (73 let)
    Eskişehir, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aslı Gibidir
Yuvaya Dönüş
2018 Hedefim Sensin
2017 Öteki Taraf
2016 Sol Şerit
Çelo (TV film)
2015 Misafir
Son Mektup
2014 Kadın İşi: Banka Soygunu
Olur Olur!
2013 Benimle Oynar mısın?
Gelmeyen Bahar
Yarım Kalan Mucize
Özür Dilerim
2011 Eylül
Kurtlar Vadisi: Filistin
2010 Rina
2009 Başka Dilde Aşk
Usta
2008 Aşk Tutulması
2007 Janjan
Mlhavá noc
2002 Yeşil Işık
2001 Maruf
1999 Dilber (TV film)
Eylül Fırtınası
1998 Kaçıklık Diploması
1995 Babam Askerde
Yer Çekimli Aşklar
1994 Gece, Melek Ve Bizim Çocuklar
1992 Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri
1991 İlk Aşk
1990 Soğuktu Ve Yağmur Çiseliyordu
1988 Bir Tren Yolculuğu (TV film)

TV seriály

2020 Zümrüdüanka (TV seriál)
2019 Dvůr v chládku (TV seriál)
Epizoda 33 (S02E33)
Epizoda 32 (S02E32)
Epizoda 31 (S02E31)
další epizody (14)
2018 Meryem (TV seriál)
Episode 30 (E30)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
další epizody (8)
2017 Meryem (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
další epizody (22)
2016 Aşk ve Mavi (TV seriál)
Hangimiz Sevmedik (TV seriál)
Hanım Köylü (TV seriál)
2015 Eve Dönüş (TV seriál)
Mutlu Ol Yeter (TV seriál)
2014 Ağlatan Dans (TV seriál)
Aşkın Kanunu (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
Galata Köprüsü (E24)
Bursa (E23)
Eskihisar (E22)
další epizody (24)
2011 Sensiz Olmaz (TV seriál)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Istanbul Connection (2) (S08E02)
Istanbul Connection (1) (S08E01)
2007 Kavak Yelleri (TV seriál)
2004 Aliye (TV seriál)
Avrupa Yakası (TV seriál)
Haziran Gecesi (TV seriál)
Tam Pansiyon (TV seriál)
2003 Estağfurullah Yokuşu (TV seriál)
Hürrem Sultan (TV seriál)
2002 Canım Kocacığım (TV seriál)
Derya & Deniz (TV seriál)
Emanet (TV seriál)
2001 Dadı (TV seriál)
Nisan Yağmuru (TV seriál)
1996 Çılgın Bediş (TV seriál)
1989 Ayaşlı ve Kiracıları (TV seriál)

Dokumentární

1989 Tiyatro Belgeseli

Video kompilace

2000 Can ile Canan (video kompilace)
Can ile Canan (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky