foto

Irving Wallace

  • nar. 19.3.1916
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 29.6.1990 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1972 Man, The (TV film) - kniha
1971 The Seven Minutes - kniha
1963 The Prize - kniha
1962 The Chapman Report - kniha

TV seriály

1978 Word, The (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace