foto

Jasutaka Nakada

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Skromní hrdinové
2016 Nanimono
2014 Appleseed Alpha
2012 One Piece Film Z
Raiā gēmu -Saisei-
Raiā gēmu -Saisei- Fukunaga vs. Yokoya (TV film)
2011 Norageki!
2002 Utsutsu

TV seriály

2012 Arisu in Raiá gému (TV seriál)
2009 Liar Game 2 (TV seriál)
2007 Liar Game (TV seriál)

Dokumentární

2015 We Are Perfume: World Tour 3rd Document

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky