foto

Joe Mande

  • nar. 16.3.1983 (37 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Disaster Artist: Úžasný propadák
2014 Interview
Seth Rogen's Hilarity for Charity (TV film)
2006 Yeti: A Love Story

TV seriály

2020 Dobré místo (TV seriál)
Pondělky jsou hrůza (S04E11)
2019 Dobré místo (TV seriál)
Zaměstnanec Bearimy (S04E05)
2018 Dobré místo (TV seriál)
Všechno je v cajku (S03E01)
Víra hory přenáší (S02E08)
2017 Dobré místo (TV seriál)
Taneční rozhodnutí (S02E02)
Michaelův tah (S01E13)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
It's the Great Pumpkin, Phil Dunphy (S09E05)
Sex, Lies & Kickball (S09E04)
Lake Life (S09E01)
další epizody (8)
2016 Love (TV seriál)
Párty na horách (S01E04)
Zviřátka (TV seriál)
Pigeons (S01E02)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Devadesát osmička (S03E15)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Dvojklik (S07E22)
Pozvání na ples (S07E20)
Jak to jenom dělá (S07E15)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
Gryzzlbox (S07E05)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Mešuge (S07E04)
Closet? You'll Love It! (S06E17)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Obvinění s upřesněním (S01E22)
Parks and Recreation (TV seriál)
New Slogan (S06E16)
2013 Just for Laughs: All-Access (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Filibuster (S06E06)
Bailout (S05E16)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Halloween Surprise (S05E05)

Dokumentární

2017 Joe Mande's Award-Winning Comedy Special (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Nick Offerman & Megan Mullally: Summer of 69: No Apostrophe (TV film)

TV seriály

2019 Dobré místo (TV seriál)
Zaměstnanec Bearimy (S04E05)
Chidi a Nůž času (S03E11)
2018 Forever (TV seriál)
Dobré místo (TV seriál)
Sněžný pluh (S03E03)
Burrito (S02E11)
2016 Dobré místo (TV seriál)
Jason Mendoza (S01E04)
2015 Mistr amatér (TV seriál)
Druhý muž (S01E05)
Parks and Recreation (TV seriál)
Save JJ's (S07E06)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
One in 8,000 (S06E20)
Farmers Market (S06E12)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Swing Vote (S05E21)
Bailout (S05E16)
Emergency Response (S05E13)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)

Dokumentární

2017 Joe Mande's Award-Winning Comedy Special (TV film)

TV pořady

2011 Funny as Hell (TV pořad)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 The Writers' Room (TV pořad)
2011 Funny as Hell (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
New York Stand-Up Show (TV pořad)
2009 Surviving the Holidays with Lewis Black (TV pořad)
2006 Live at Gotham (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky