foto

Tomojuki Šimura

  • nar. 12.12.1963 (55 let)
    Hitači, Ibaraki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Akagami no Širajuki-hime: Nandemonai takaramono, kono peidži
2015 Šin gekidžóban Initial D: Tósó
Šingeki no kjodžin
2014 Šin gekidžóban Initial D: Kakusei
2013 Lupin sansei vs. Meitantei Conan The Movie
Patema nohama vzhůru
2011 Towa no Quon
2008 Kiss x Sis
2006 Top o nerae! & Top o nerae 2! Gattai gekidžóban!!
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Šambala o juku mono
Ičigo 100%
Majokko Tsukune-chan
Saint seija: Meió Hades meikai hen
2003 Triangle Heart: Sweet Songs Forever
2002 Macross Zero
Širicu Araiso kótógakkó seitokai šikkóbu
2001 Initial D: Extra Stage

TV seriály

2018 Hero Mask (TV seriál)
Uči no uččopus (TV seriál)
2017 Chaos;Child (TV seriál)
2016 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Divine Gate (TV seriál)
Drifters (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Diamond wa kudakenai (TV seriál)
2015 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei Herz! (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
2014 Captain Earth (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
Nanacu no taizai (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
2013 Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
Stella džogakuin kótóka C3 bu (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Danball Senki W (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (TV seriál)
2011 Gosick (TV seriál)
Guilty Crown (TV seriál)
Micudomoe zórjóčú! (TV seriál)
Usagi Drop (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
Giant Killing (TV seriál)
Iron Man (TV seriál)
Kiss x Sis (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
2009 Darker than Black: Rjúsei no Gemini (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
Phantom: Requiem for the Phantom (TV seriál)
Saint seija: The Lost Canvas - Meió šinwa (TV seriál)
2008 Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
Mnemosyne: Mnemosyne no musumetači (TV seriál)
Net Ghost Pipopa (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Reideen (TV seriál)
Wangan Midnight (TV seriál)
2006 Air Gear (TV seriál)
Amaenaide jo!! Kacu!! (TV seriál)
Džúósei (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Pumpkin Scissors (TV seriál)
Rjúsei no Rockman (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
Starship Operators (TV seriál)
The Third: Aoi hitomi no šódžo (TV seriál)
Zero no cukaima (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Dan Dó!! (TV seriál)
Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Kurau: Phantom Memory (TV seriál)
Monkey Turn V (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Croket! (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Firestorm (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Limeiro senkitan: Meidži Nippon, otome sakimorisu. (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
Matantei Loki Ragnarok (TV seriál)
Nanaka jū-nanabun no roku (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 Asagiri no Miko (TV seriál)
Asobot senki gokú (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Salaryman Kintaró (TV seriál)
Star Ocean EX (TV seriál)
2000 Ginsókikó Ordian (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace