foto

Kijotaka Furušima

  • nar. 19.4.1979 (40 let)
    Tochigi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Engine Sentai Go-onger: 10 Years Grandprix
2016 Boku no Hero Academia
2015 Odemaši šómadžin Hoopa
2014 Inazuma Eleven: Čó džigen dream match
2012 Utae Meloetta: Rinka no mi o Sagase
2011 Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to kuroki eijú Zekrom
Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to široki eijú Reshiram
Hagane no renkindžucuši: Milos no seinaru hoši
Pikachu no Summer Bridge Story
2010 Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
Pikachu no fušigi na fušigi na daibóken
2009 Pikachu no kirakira daisósaku!
2008 Kiss x Sis
Pikachu kóri no daibóken
2007 Nezumi monogatari: George to Gerald no bóken
Pikachu tanken Club
Pocket Monsters Diamond & Pearl: Dialga vs. Palkia vs. Darkrai
2006 Mai-Otome Zwei

TV seriály

2016 Boku no Hero Academia (TV seriál)
2015 Kuroko no basket (TV seriál)
2014 Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Jókai watch (TV seriál)
2013 Kuroko no basket (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Danball Senki W (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Nazo no kanojo X (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
2011 Danball Senki (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
No.6 (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Kiss x Sis (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
2009 Bakugan Battle Brawlers: New Vestroia (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Tamagočči! (TV seriál)
2008 Inazuma Eleven (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Šikabane hime: Aka (TV seriál)
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Sá ikó! Tamagočči (TV seriál)
Venus Versus Virus (TV seriál)
Wangan Midnight (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Džúósei (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
Night Head Genesis (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2005 IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
Paradise Kiss (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch Pure (TV seriál)
2003 Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
2002 Azumanga daió: The Animation (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace