foto

Ray Abruzzo

  • nar. 12.8.1954 (65 let)
    Queens, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Elsewhere
Feast of the Seven Fishes
Špatné vychování
2018 I Hate Kids
2016 Creedmoria
Snatched
2015 Tooken
2014 Big Fat Stone, The
2013 Frajeři ve Vegas
Somebody Marry Me
Soukromé očko (TV film)
2011 The Last Gamble
2010 The Death of Socrates
2007 Expert na vraždu: Poslední dostih (TV film)
2003 Dům z písku a mlhy
1999 Scriptfellas
1996 Her Last Chance (TV film)
1982 Muggable Mary, Street Cop (TV film)

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
Tough Love (S02E05)
2017 Transparent (TV seriál)
Born Again (S04E05)
Groin Anomaly (S04E02)
2016 Jedna noc (TV seriál)
Subtle Beast (E02)
Křižovatka smrti (TV seriál)
O Hostage! My Hostage! (E11)
Transparent (TV seriál)
Just the Facts (S03E04)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Transparent (TV seriál)
The Book of Life (S02E07)
Bulnerable (S02E06)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Johnny a Dora (S02E23)
Ray Donovan (TV seriál)
Zaklepej u nás (S03E03)
Prozíravost (TV seriál)
Meat (S03E12)
Vzpomínky (TV seriál)
All In (S04E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Anonymous (S10E12)
2014 Dads (TV seriál)
Warner's Got It Made (E16)
2013 Manžel k pohledání (TV seriál)
Love Thy Neighbor (S02E18)
2012 Manžel k pohledání (TV seriál)
Follow the Leader (S02E17)
Ochrana svědků (TV seriál)
All's Well That Ends (S05E08)
The Merry Wives of Witsec (S05E04)
2011 Ochrana svědků (TV seriál)
Love in the Time of Colorado (S04E03)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Výčitky svědomí (S06E11)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Bulvární národ (S04E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Devět životů (S06E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Babes (S10E06)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Every Breath You Take (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Rytíř na síti (S03E08)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Svatý grál (S03E23)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Nový příchod (S06E19)
Kennedy a Heidi (S06E18)
další epizody (4)
2006 Living with Fran (TV seriál)
Going to Bed with Fran (S02E11)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Pouť (S06E09)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
další epizody (4)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Rozvětvené mosty souvislostí (S01E11)
2004 Listen Up (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Neznámí muži tmavé pleti (S05E09)
Marco Polo (S05E08)
další epizody (6)
Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody Loves Raimondo's (S14E20)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
Volání o pomoc (S04E11)
Advokáti (TV seriál)
This Pud's for You (S06E21)
Evil/Doers (S06E20)
Eat and Run (S06E19)
další epizody (5)
2001 Advokáti (TV seriál)
Dangerous Liaisons (S06E08)
Suffer the Little Children (S06E07)
Liar's Poker (S06E03)
další epizody (11)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Friends and Ex-Lovers (S05E10)
The Deal (S05E09)
Brothers' Keepers (S05E07)
další epizody (5)
1999 Advokáti (TV seriál)
Committed (S04E08)
Legacy (S04E04)
Loser's Keepers (S04E03)
další epizody (6)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
The Defenders (S03E04)
Reasons to Believe (S03E02)
Rhyme and Reason (S02E28)
další epizody (6)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Honeymoon's Overboard (S06E01)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1995 Policie New York (TV seriál)
Boxer Rebellion (S02E19)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Superman (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Dům, kde bydlel Hemingway (S10E02)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Parťáci (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
America, What a Town (S01E02)
Shell Game (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)

Dokumentární

2015 Bomb! Burning Fantasy - vyp.

Host

TV pořady

2005 Pekelná kuchyně (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky