foto

Jenő Horváth

  • nar. 16.6.1910
    Budapest, Rakousko-Uhersko
  • zem. 14.12.1968 (58 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Ty zatracený živote
1980 Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
1966 Az első esztendő
1962 A vak (TV film)
Menekülés a börtönbe (TV film)
1961 A szaxofon (TV film)
1959 Chudí boháči
1954 Příbuzní
1953 Den hněvu
Föltámadott a tenger
1952 Probuzená píseň
1950 Úri muri
1949 Žhavé lány

TV seriály

1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1986 Linda (TV seriál)
Rebeka (S02E04)
1968 Kincskereső kisködmön (TV seriál)
A csodakalap (E03)
A kincskereső (E02)
A körtemuzsika (E01)
1967 Rémusz bácsi meséi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace