foto

Gábor Sárosi

  • nar. 24.3.1931
    Mándok, Maďarsko
  • zem. 14.9.2005 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Perlasca (TV film)
1997 Nemkívánatos viszonyok (TV film)
1988 Az angol királynő (TV film)
1987 A nap lovagja (TV film)
Egy gazdag hölgy szeszélye (TV film)
1986 Az aranyifjú (TV film)
Kérők (TV film)
1985 A hattyú halála (TV film)
Gyémántpiramis (TV film)
Villanyvonat (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
Hra v oblacích
Pojď s námi (TV film)
1983 A béke szigete (TV film)
A közös kutya (TV film)
A sárkány menyegzője (TV film)
Klapka légió (TV film)
Szent Kristóf kápolnája (TV film)
1982 A száztizenegyes (TV film)
Glória (TV film)
Holtak hallgatása - Requiem egy hadseregért (TV film)
1981 Holnap kupaszerda (TV film)
Pohádkový princ Lala (TV film)
1980 IV. Henrik király (TV film)
1979 A kisfiú meg az oroszlánok (TV film)
Doktor nikdo (TV film)
Forró mezők (TV film)
Ingyenélők (TV film)
Meztelenül (TV film)
Napforduló (TV film)
Szávitri, az asszonyi hüség dicsérete (TV film)
1978 A Zebegényiek (TV film)
Kalaf és Turandot története (TV film)
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
Pokušení
Szemetestrilógia (TV film)
Volt egyszer egy színház (TV film)
Űrtörténetek (TV film)
1976 Hátország (TV film)
Sakk, Kempelen úr! (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
Az Elnökasszony (TV film)
Forduljon Psmithhez (TV film)
Trisztán (TV film)
1974 Ficzek úr (TV film)
1973 A menekülő herceg (TV film)
Két fiú ült egy padon (TV film)
1972 Öt férfi komoly szándékkal (TV film)
Karinthy Frigyes - Hököm Színház (TV film)

TV seriály

1990 Linda (TV seriál)
A hazajáró lélek (S03E06)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Szomszédok (TV seriál)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Linda (TV seriál)
Rebeka (S02E04)
1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország-Bécs-Colmar-Párizs 1849-1851 (E04)
Magyarország 1848-1849 (E02)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A náluk hatalmasabb Isten (E04)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
A párviadal (E04)
Az adomák hazája (E02)
Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1980 Il treno per Istambul (TV seriál)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Kántor (TV seriál)
Havas történet (E04)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace