foto

László Szalay

  • nar. 4.4.1939 (80 let)
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 A nagymama (divadelní záznam)
1995 Homburg hercege (divadelní záznam)
1988 Egy lepecsételt lakás (TV film)
Oscar Wilde: Salome (TV film)
1986 Nyári keringő (TV film)
1985 Kispolgárok (TV film)
1984 Élő holttest (TV film)
1980 A Sipsirica (TV film)
1979 A kisfiú meg az oroszlánok (TV film)
Adáshiba (divadelní záznam)
1976 Szürkezakós és a mama (TV film)
1975 Öt nap háború nélkül (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1994 A nagy agyhalál

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky