foto

Asia Vieira

  • nar. 18.5.1982 (36 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 I Am an Apartment Building (TV film)
Pavučina lží (TV film)
2004 Tři do páru
2002 Spoluvina (TV film)
2001 Nebezpečný syn (TV film)
1995 Holiday to Remember, A (TV film)
1992 Svatba, nebo pohřeb
1991 Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1990 Kissing Place (TV film)
1988 Být dobrou matkou

TV seriály

1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1996 Flash Forward (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Kouzelný školní autobus (TV seriál)
The Adventures of Dudley the Dragon (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace