foto

Ginzó Macuo

  • nar. 26.12.1951
    Nakacu, Ōita, Japonsko
  • zem. 25.8.2001 (49 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Kašó no cuki: Aki kjógen
1997 Cutey Honey Flash
Džigoku sensei Nube: Gozen redži Nube šisu!
Eiga Doraemon: Nobita no Nedžimaki City bókenki
Gegege no Kitaró: Obake Nighter
1996 Džigoku sensei Nube
Eiga Nintama Rantaró
Ultraman Company
1995 Ghost in the Shell
Macross 7: Ginga ga ore o jondeiru!
Otenki oné-san
1994 Street Fighter II
1993 Battle Spirits: Rjúko no ken (TV film)
Black Jack
1991 Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
Ningjo no mori
1990 Fudžiko F. Fudžio: Sukoši fušigi tanpen Theater
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2001 Motto! Odžamadžo Doremi (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
2000 Fabre-sensei wa meitantei (TV seriál)
Odžamadžo Doremi # (TV seriál)
1999 Digimon (TV seriál)
Odžamadžo Doremi (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Neoranga (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
1997 Cutey Honey Flash (TV seriál)
Hareluja II Boy (TV seriál)
Jume no Crayon ókoku (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbo (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Džigoku sensei Nube (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
1995 Ike! Inačú takkjúu (TV seriál)
Šinpi no sekai El-Hazard (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
Red Baron (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1991 Kinkjú haššin Saver Kids (TV seriál)
1990 Táta sekáč (TV seriál)
1989 Biriken nandemo šókai (TV seriál)
Dragon Ball Z (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
Oboččama-kun (TV seriál)
1988 Biriken (TV seriál)
Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
Oišinbo (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1986 Dragon Ball (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace