foto

Masahiro Jošimoto

  • nar. 19.12.1957 (63 let)
    prefektura Fukušima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Džinsei no jakusoku
2015 Saigo no šónin (TV film)
2014 Kuroi Fukuin (TV film)
2013 Enzai šikei (TV film)
Sakura hime
2012 Džúmanbun no iči no gúzen (TV film)
Giwaku (TV film)
Haiiro no niji (TV film)
2010 Miporin no Ekubo (TV film)
2008 Jume no micuketa ošietaru! (TV film)
Sirius no miči (TV film)
2005 Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
2001 W no higeki (TV film)
2000 A.Li.Ce
1992 Pateo (TV film)
1991 Gogacu no kaze (TV film)
1990 Jamada babá ni hanabata o
1986 Kankin sei no dorei: Ikenie 2
1985 Kango džoširjó: Idžiwaru no jubi
1984 Nišikawa Serina: Nozokibeja no onna
Odoru čibusa
1982 Weekend Shuffle

TV seriály

2020 Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 9 (S06E09)
Episode 3 (S06E03)
Episode 2 (S06E02)
další epizody (4)
2019 Ijasaretai otoko (TV seriál)
2017 Onna no Naka ni Iru Tanin (TV seriál)
2016 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
2015 Bokura playboys džukunen tanteiša (TV seriál)
Kageru juku nacu (TV seriál)
Kasóken no onna 15 (TV seriál)
Kjóto nindžó sósa faire (TV seriál)
2014 Kabuka Boraku (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
2012 Papadoru! (TV seriál)
2011 Kôkôsei resutoran (TV seriál)
2010 Keišičó keizoku sósahan (TV seriál)
Naze kimi wa zecubó to tatakaeta no ka? (TV seriál)
Rindžó 2 (TV seriál)
2009 Aišiteru (TV seriál)
Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
2007 Kikujiro to Saki 3 (TV seriál)
2005 Kikasete jo ai no kotoba o (TV seriál)
2003 Kikujiro and Saki (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1999 Aoi Tori Syndrome (TV seriál)
Koi no Kiseki (TV seriál)
1995 Za Chefu (TV seriál)
1993 Mo Namida wa Misenai (TV seriál)
1992 Itoko dóši (TV seriál)
1987 Mama wa Idol (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Bokura playboys džukunen tanteiša (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky