foto

Bill Richmond

  • nar. 19.12.1921
    Kentucky, USA
  • zem. 4.6.2016 (94 let)
    Calabasas, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Zamilovaný profesor - původní scénář
1983 Smorgasbord
1978 Peeping Times (TV film)
1967 The Big Mouth
1965 The Family Jewels
1964 Patsy
1963 Zamilovaný profesor
1961 Miláček žen
Poslíček

TV seriály

1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Scorch (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Lenny (TV seriál)
1989 Heartland (TV seriál)
1985 Charlie & Co. (TV seriál)
1984 Double Trouble (TV seriál)
1983 Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 No Soap, Radio (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1980 Tim Conway Show, The (TV pořad)
1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
1963 The Jerry Lewis Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Smorgasbord
1969 Hook, Line & Sinker
1966 Three on a Couch
1964 Patsy
1963 Zamilovaný profesor
1961 Poslíček
1960 Hotelový poslíček

TV seriály

1999 Akce (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

TV pořady

1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
1963 The Jerry Lewis Show (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2009 Národ šílenců (TV seriál)
1985 Charlie & Co. (TV seriál)
1984 Double Trouble (TV seriál)
1983 Wizards and Warriors (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)

TV pořady

1980 Tim Conway Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace