foto

Stella Stevens

  • nar. 1.10.1938 (80 let)
    Yazoo City, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Megaconda
2009 Dante's Inferno: Abandon All Hope
2005 Hell to Pay
Popstar
Skleněná past
2004 Posedlá
2003 Long Ride Home, The
2001 Size 'Em Up
2000 Za úsvitu (TV film)
1997 Bikini Hotel
The Dukes of Hazzard: Reunion! (TV film)
Vánoční přání (TV film)
1996 Chladnokrevně (TV film)
Hvězdný lovec
Neviditelná maminka
Subliminal Seduction (TV film)
1995 Granny, The
Vražedný boj
Záhady těla
Špatně hlídané sny
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
Krutá jízda
1993 Malí démoni
Molly & Gina
Záhadný pohled cizince
1992 Exiled in America
Nejbláznivější z bláznů
South Beach
1991 Mom
Poslední výzva
Skrytá můra
1990 Je to v háji
1989 Oklamaný (TV film)
1988 Man Against the Mob (TV film)
1987 Power, Passion and Murder (TV film)
Případy otce Dowlinga (TV film)
Příšera z šatníku
Tales from the Hollywood Hills: A Table at Ciro's (TV film)
1986 Dokonalá vražda (TV film)
History of White People in America: Volume II, The (TV film)
Riskantní sázka
1984 Amazons (TV film)
No Man's Land (TV film)
1983 Peklo za mřížemi
Women of San Quentin (TV film)
1981 Bob Hope Comedy Special, The (TV film)
Twirl (TV film)
Wacko
1980 Children of Divorce (TV film)
Flamingo Road (TV film)
Make Me an Offer (TV film)
1979 Express to Terror (TV film)
Friendships, Secrets and Lies (TV film)
Hart to Hart (TV film)
1978 Cruise Into Terror (TV film)
Jordan Chance, The (TV film)
The Manitou
1977 Charlie Cobb: Nice Night for a Hanging (TV film)
Mister Deathman
Murder in Peyton Place (TV film)
New Love Boat, The (TV film)
Night They Took Miss Beautiful, The (TV film)
1976 Bijásek
Polib mě... zabij mě (TV film)
Ta nejhledanější v Mexiku (TV film)
1975 Kleopatra Jones a zlaté kasino
The New Original Wonder Woman (TV film)
1973 Drahý zesnulý
1972 Climb an Angry Mountain (TV film)
Dobrodružství Poseidonu
Stand Up and Be Counted
Černoch
1971 In Broad Daylight (TV film)
Town Called Bastard, A
1970 Balada o Cable Hogueovi
1969 The Mad Room
1968 How to Save a Marriage (And Ruin Your Life)
Sol Madrid
Where Angels Go, Trouble Follows
1966 Rage
The Silencers
1965 Secret of My Success, The
Synanon
1964 Hrdinové bez kalhot
1963 The Courtship of Eddie's Father
Zamilovaný profesor
1962 Elvis Presley: Girls! Girls! Girls!
1961 Man-Trap
Too Late Blues
1959 Li'l Abner
Say One for Me
The Blue Angel

TV seriály

2006 Twenty Good Years (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Adventures Beyond Belief (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Pohřeb na padesáté míli (S01E22)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hollywood tančí a zpívá: 1950
Hollywood tančí a zpívá: 1960
Western Legenden - Made in Hollywood (TV film) - a.z.
2008 A Musical Treasure (TV film)
2006 Jerry Lewis - König der Komödianten (TV film)
2004 Jerry Lewis at Work (TV film) - a.z.
Living in TV Land (TV seriál)
2002 Jim Brown All American (TV film)

TV pořady

1982 Women I Love: Beautiful But Funny (TV pořad)
1980 Nashville Remembers Elvis on His Birthday (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Ranč

Dokumentární

1979 American Heroine, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace