foto

Marija Žiganova

  • nar. 4.8.1978 (41 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Duše špióna
2006 Chas pik

TV seriály

2019 Rytsar nashego vremeni (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Finansist (E05)
Čužaja (TV seriál)
2017 Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Spasatěl (TV seriál)
2016 Šaman (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E14)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Predatěl (S01E24)
Pitěrskij razvod (S01E10)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Posledňaja ochota (S01E04)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
2011 Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Ekonomičeskij udar: Časť 1 (S02E05)
Kamenskaja (TV seriál)
Prostaja kombinacija (S06E02)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Srok davnosti (S04E32)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Fleš-rojal (S11E17)
2007 Gončije (TV seriál)
2006 Tajny sledstvija (TV seriál)
Zaščita svidětělja (S06E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky