foto

Ana María Vidal

  • nar. 19.1.1944 (76 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El último invierno
2011 El ingenio
2006 Vete de mí
1969 La que arman las mujeres
1959 Děti

TV seriály

2012 Memoria del agua, La (TV seriál)
2010 Chicas de oro, Las (TV seriál)
2009 El porvenir es largo (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)
2005 Mi querido Klikowsky (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Más que amigos (TV seriál)
1994 El sexólogo (TV seriál)
1984 Veraneantes (TV seriál)
1979 Que usted lo mate bien (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1974 Los maniáticos (TV seriál)
Original (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
Las tentaciones (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 El tercer rombo (TV seriál)
La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Teatro para todos (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky