foto

Ian Buchanan

  • nar. 16.6.1957 (62 let)
    Hamilton, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Byrd and the Bees
2019 A Mermaid for Christmas (TV film) - vyp.
2018 One Week in Hollywood
2014 Inflection
2009 Make the Yuletide Gay
2005 Laws of Gambling
2002 Úkryt
2001 Čekej nehybně
1998 Ivory Tower
1993 Dvojí odhalení
Marilyn a Bobby (TV film)
Modrý plamen
Studený pohled
1988 Sedmé znamení

TV seriály

2016 Ladies of the Lake (TV seriál)
2011 Old Dogs & New Tricks (TV seriál)
2004 Alias (TV seriál)
Po šesté (S03E13)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Nepřirozený výběr (S06E12)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Raising Dad (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Úniková strategie (S03E20)
Démon, který přišel z chladu (S03E19)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. the Sacrifice (S03E01)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
Dope Diamond (S03E03)
1994 Gargoyles (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1991 Hollywood Detective (TV seriál)
Sibs (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Miss Twin Peaks (S02E21)
Variations on Relations (S02E19)
Wounds and Scars (S02E17)
další epizody (6)
1990 Flash (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Masked Ball (S02E11)
Dispute Between Brothers (S02E10)
Arbitrary Law (S02E09)
další epizody (5)
Columbo (TV seriál)
Planý poplach (S09E02)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2013 Inside Web Series (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky