foto

Luna Wedler

  • nar. 1999
    Bachenbülach, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Story of My Wife
2020 Je Suis Karl
2019 Auerhaus
Dem Horizont so nah
2018 Das schönste Mädchen der Welt
Půlnoční běžec
2017 Flitzer
Pod vodou
2016 Lina (TV film)
2015 Amateur Teens

TV seriály

2020 Biohackeři (TV seriál)
Osud (S01E06)
Zrada (S01E05)
Jistota (S01E04)
další epizody (6)
2018 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky