foto

Antoine de Caunes

  • nar. 1.12.1953 (65 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dangereuses retrouvailles (TV film)
2012 Cendrillon au Far West
2010 Mumu
2009 La folle histoire d'amour de Simon Eskenazy
2008 48 hodin denně
Tu peux garder un secret ?
2007 Prázdniny pana Beana
2006 Dokonalý přítel
2004 Amants du bagne, Les (TV film)
2002 Blanche - královna zbojníků
2001 Kolo Ghislaina Lamberta
2000 Là-bas... mon pays
1999 Chili con carne
Uprostřed lží
1998 Bob le magnifique (TV film)
Muž je žena jako každá jiná
1997 C'est pour la bonne cause
La Divine Poursuite
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)

TV seriály

2010 Du hard ou du cochon! (TV seriál)
La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
2001 Nová dobrodružství Lucky Luka (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Al Murray: Proč všichni nenávidí angličtinu? (TV seriál)
2010 Illegal Love
2009 Bulles de Vian (TV film)
La traversée du désir
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2004 Au secours... ils reviennent! (TV seriál)
Vesmírná Odysea - Putování po planetách (TV film)
2001 Les morsures de l'aube: Making of

TV pořady

2009 Vraie vie d'Omar & Fred, La (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2004 Coucou c'est nous, dix ans déjà! (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Desproges est vivant (TV pořad)
1997 Le cercle du cinéma (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1992 Frou-Frou (TV pořad)
1985 C'est encore mieux l'après-midi (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Dvakrát za život

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace